Laboratori sonor2018-04-16T11:50:37+00:00

#01 Laboratori sonor

29 d’abril de 2018

De 12:00 a 16:00 (dinar inclòs)

Als cinemes Zumzeig 

Activitat gratuïta

 

Heu vist mai una pel·lícula sonoritzada en viu? Us agradaria provar de fer-ho? Imagineu quins aparells, instruments i micròfons calen?

El so és una part molt important del cinema: genera sensacions, expressa emocions i ens transporta d’un lloc a un altre.

Reivindiquem la sonorització fílmica i ho fem amb un acompanyament de luxe: el col·lectiu Planeta Salvatge!

Començarem la sessió amb una projecció amb concert en viu on Planeta Salvatge ens mostrarà, amb l’acció artística directa, què es pot fer quan parlem de sonorització experimental.

Després del concert, Irma Marco i Josué Coloma presentaran els instruments i dinamitzaran un taller pràctic on experimentarem amb tot tipus d’andròmines electròniques i micròfons extranys per formar un gran grup d’improvització i sonoritzar col·lectivament una projecció.

No es requereixen coneixements previs, només ganes d’experimentar!

Persones convidades:

Irma Marco i Josué Coloma integren Planeta Salvatge, un col·lectiu sonor-musical que neix a Barcelona el 2014.

Els agrada experimentar amb sorolls tradicionalment musicals i barrejar-los amb altres sons d’origens més extranys, electrònics i misteriosos.

Podeu escoltar el bandcamp dels nostres mestres de cerimònies a:

https://planetasalvatge.bandcamp.com/

L’equip de dinamització:

A més dels artistes convidats, la sessió estarà conduïda per dues persones expertes en pedagogia del cinema de l’equip de Drac Màgic, cooperativa destinada a la formació en llenguatges audiovisuals.

El dinar:

L’activitat inclou un dinar col·lectiu. Si tens alguna al·lèrgia o opció alimentària específica, fes-nos-ho saber al formulari d’inscripció.

On?

Al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs